سیب زمینی ترش، با نام علمی heliantus tuberosus l گیاهی علفی و دارای ساقه ای به ارتفاع 5/1 تا 3 متراست ساقه این گیاه راست وخشن می باشد. برگ های آن عموما ساده، منفرد، نوک تیز و دارای کناره های دندانه دار است.

ترکیبات شیمیایی

غده سیب زمینی ترش دارای 1 تا 5/1 درصد اینولین و 3 تا 5 درصد قندهای مختلف و 2 درصد مواد ازته می باشد.

 خواص درمانی

به صورت جوشانده مصرف شده و همچنین خا م آن پس از قرار دادن در سرکه و یا سالاد استفاده می شود. سیب زمینی ترش غذای مناسبی برای مبتلایان به بیماری قند«دیابت» می باشد.

 محل رویش

منشا اصلی آن در امریکای شمالی بوده و اکنون در ایران هم پرورش می یابد.

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 6 آذر 1387    | توسط: رضا موسوی    | طبقه بندی: گیاهان دارویی،     | نظرات()