اَنار (نام علمی: Punica granatum) یکی از میوه‌های درختی است که دانه‌هایی قرمز رنگ دارد.

 ارزش غذایی

یک عدد انار ۴۰ درصد نیاز روزانه شخص به ویتامین سی را تامین میکند. همچنین انار منبعی غنی از اسید فولیک و آنتی آکسیدان است. بر اساس تحقیقی كه در دانشگاه تربیت مدرس بر روی محتوای آنتوسیانینهای انار ایران انجام گرفت مشخص شد كه این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از این تركیبات می باشد. خاصیت آنتی اكسیدانی انار در ارتباط با تركیبات فنولیك است كه آنتوسیانین ها در این دسته قرا ر می گیرند

 متفرقه

"جاودانان" یا گارد جاویدان که سربازان برگزیده ایران باستان نیزه هایی به شکل انار داشتند. در قرآن نام این میوه سه بار برده شده است.

رنگی که به این میوه تشبیه شده رنگ اناری نام دارد.

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 7 آذر 1387    | توسط: رضا موسوی    | طبقه بندی: میوه ها،     | نظرات()